torstai 22. marraskuuta 2012

Tervetuloa tirkistelemään Kotipuroon

Näin Kirsillä Tää ois tän koti blogissa tälläisen kivan haasteen. Ja päätinpä kokeilla itsekin tirkistelyä kameran kanssa talomme ikkunoiden alla. Pyytelen anteeksi etukäteen huonoa kuvanlaatua,mutta kun kerran leikkiin ryhdyin niin mennään loppuun asti ;)
Tervetuloa siis Kotipuroon, nytpä ei mennäkään ovesta sisään vaan tirkistellään ...
Tässä ikkuna kuistille
...ja tässä lisää pitsiverhoin peitettynä. Kuisti on talossa ainoa ihan kokonaan uusi tila, eli lisäosa johon saimme kuistin,kylppärin ja päälle ihanan ison parvekkeen.
Keittiön toinen ikkuna on tielle päin, kesäaikaan sireenipuskat peittävät mukavasti näkymää, mutta talvella muutkin näkevät että olemme kynttilöiden suurkuluttajia.
Tässä keittiötä toiselta suunnalta.
Ruokailuhuone oli suuri haaveeni...purimme katon paneloinnin niinkuin keittiöstäkin ja "muutaman" sahanpuru säkillisen jälkeen katosta löytyi ihanat parrut jotka otimme näkyviin.
Ruokailuhuoneeseen on myös kaksi ikkunaa. Uunin muuri laatoitettiin harmailla kivilaatoilla ja mies teki kaakeliuunin, entisen epäkuntoisen tiili uunin tilalle
Olohuoneesta sain kuvaa vain toisesta ikkunasta, ihan tylsä näkymä ;)
Talo on nyt kierretty ja kierros päättyy tähän kuistin vieressä olevaan kylppärin ikkunaan. Hiekkapuhalsin tuon ikkunan alaosan ettei ikkunaa tarvitse peitellä verholla. Ikkunan takana on kylpyammeemme joka on kylminä koleina syksy ja talvi iltoina kovassa käytössä. Yläkerran ikkunoista en saanut kuvia onnistumaan, niitä on molemmissa talon päissä. Olisi kiva tirkistellä teidän muidenkin kotiinne, jos innostuitte niin käykää vinkkaamassa ;D
Makuuhuone remontin seisahduksen vuoksi me nukutaan miehen kanssa täällä ruokailuhuoneen lattialla, saapahan katsella kotia mato pespektiivistä ;D Mukavaa viikonlopun alkua ♥

8 kommenttia:

 1. Sinulla on aivan mielettömän ihana blogi! Miten en ole tätä aikaisemmin huomannut?!

  VastaaPoista
 2. Mie kun ekan kuvan näin, näytti ihan meidän punaiselta talolta, säikähdin jo että missä sä oot tirkistellyt;)

  Voiskin ite yrittää kans moiset tirkistelykuvat ottaa... =)

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa tirkistelyä ja VAU mitkä parrut. Tykkään parruista ja pakko ne oli tänne meillekin saada :)

  Tuosta alakuvasta tuli mieleen, kun ennen pojan syntymää meillä oli tapana tehdä olkkarileiriytymisiä, eli rehattiin patjat olkkariin ja katsottiin kiva elokuva ja syötiin irtokarkkeja. Ihan kuin ois ollu jollain minilomalla ;)

  VastaaPoista
 4. Somia kurkistuksia... Minäkin voisin vaihtaa makkarin vaikka ruokailuhuoneen lattialle, uutta perspektiiviä :)

  VastaaPoista
 5. Heippa:) Ihanat on kyllä nuo parrut, ja mielenkiintoinen postaus!

  VastaaPoista
 6. Mulla taitaa jäädä tekemättä kun ikkunatkin on pesemättä ;D Täällä tirkistely on kyllä ollut puheenaiheena vähän negatiivisemmassa sävyssä kun joku onnellinen tuntuu olevan niin kiinnostunut seuraamaan muiden elämää ja kiertää ympäri maakuntaa :/


  VastaaPoista
 7. Tirkistellään luvan kanssa, ihanaa :) vaikka hiukan tuntuu että uskaltaakohan kurkata ikkunasta jos joku huomaa ;))

  VastaaPoista
 8. Ihania tiskistelykuvia:)
  Ja mitkä hirret siellä katossa näkyi <3. Meillä on vain sen ikäinen talo, ettei oikein sovi :( vanhaan olisi sopinut kuin silmä päähän :)

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥