torstai 29. marraskuuta 2012

Taitolan joulumyyjäiset

Taitolan joulumyyjäiset
la 1.12 klo 9-14 Joulumyyjäisissä tuotteita myyvät nykyiset ja entiset koulun oppilaat. Tuolta koulustahan valmistuu artesaaneja monilta kädentaidon ja media alalta. Itse olen valmistunut siellä 1989 vaatetus artesaaniksi ja 2007 sisustuspainotteisen tekstiilin artesaaniksi. Sen jälkeen myyjäisistä on saanut mukavaa joulumieltä ensin valmistautumalla niihin erilaisin askarein ja sitten tapahtumassa kivasta tunnelmasta.
Onneksi olin kerrankin ajoissa puuhannut tämän vuotiset myytävät, koska nyt tuo välilevyn pullistuman aiheuttama käsisärky ei anna suurempia hommia tehdä.
Sytykeruusuja olen tehtaillut jo kesästä asti,sopivaa näpertelyä vaikka telkkarin ääressä ja materiaalia löytyy, kun ahkerasti leivotaan ja poltellaan kynttilöitä. Minulla on myynnissä myös kangas sydämiä ja pino punavalkoisia isoäidin tyynyjä. ...ja jos ehtii kuivua niin muutama betoni pannun alusta lähtee mukaan. Jos joku liikkuu Mikkelissä niin tervetuloa :)
Viikonloppuna mekin , monien muiden tavoin, pidimme piparitalkoot. Siis viikonloppulapset, minä ja jopa mieheni innostui teoksia koristelemaan.
Tää oli ihan paras !!! Miehen tekemä piparityttö ilman muottia ;D Ekös olekin söpö ? Mukavaa viikonloppua jokaiselle ja tervetuloa uudet lukijat ♥ Saas nähdä miten valkoiseki suomi viikonlopun aikana muuttuu !

6 kommenttia:

 1. Ihania sytykeruusuja ja isoäidin tyynyjä. Piparitytön hampaat loistavat helminauhana :D. Toivotaan hieman lumivalkoisuutta tähän pimeyteen.

  VastaaPoista
 2. Tulsin kyllä, jos siellä päin oisin!
  Ihania teijän piparit :D

  VastaaPoista
 3. Iik, ihania pipareita! Mukavia myyjäisiä sinne - olet tehnyt ihania juttuja myyntiin :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja käsitöitä olet tehnyt. Täällä on sadellut lunta koko päivän. Pipareiden teko alkanee ensi viikolla. :D

  VastaaPoista
 5. Voi, nuo piparit on kyllä upiat!Kauniita nämä isoäidin tyynyt. piparityttönen on kyllä kans taidetta :)Hauskoja myyjäisiä*

  VastaaPoista
 6. Sytykeruusuja voisinkin kokeilla tehdä.En ole koskaan kokeillut.

  Myyjäiset on mukavia joulun aikaan.Täälläkin oli yhdet tänään.

  Ihana piparityttö.Kukas oli mallina.

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥