perjantai 2. marraskuuta 2012

Salainen joulu ystävä...

...ilahdutti minua toisella paketilla :) Onneksi olin vapaapäivällä ja pääsin heti postiin hakemaan yllätystäni ! Lempivärini on selvästi ollut ajatuksessa mukana,KIITOS SALAINEN YSTÄVÄNI ♥
Paketista löytyi ihana joulukortti kauniilla runolla.
Ja entäs sitten muuta, kyllä oli niin mun juttuja kaikki !!! Vaaleanpunaisia tuikkuja, vaaleanpunaisessa pyöreässä rasiassa tuoksukynttilä, sinkkinen sydän tuikku kuppi, tulitikut, suklaalevy (söin heti puolet, sekin oli vaaleenpunasävyinen ;),kynttiläpidikkeet kuusen oksalle ,vaaleanpunaisia puusydämiä ja sitten ihanaa VAALEANPUNAISTA pitsiä (monta ideaa jo mihin sen käytän !!!) Kiitokset laitan myös Joulurekeen kun järjesti tämän piristävän Salaisen joulu ystävän ♥ Kyllä miestä hymyilytti kun lettipäinen "pikkutyttö"(siis minä) esitteli paketin sisältöä !
Rauhaisaa pyhäinpäivää kaikille ♥

5 kommenttia:

 1. Kivan paketin olet saanut! Minäkin olen aina ihan riemuissani, kun saan vastaavan paketin!

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti. Kauniita myös nuo huurukuvat, meillä myös oli pari päivää huurua, mutta meni jo, onneksi toisaalta, kyllä sitä vielä ehtii. Nyt on laitettu kiiruusti jänisverkkoja omenapuille. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana paketti! Olen myös mukana tuossa ja odottelen jännittyneenä omaa toista pakettiani! Ensimmäinen oli mahtava.
  Kiva kun näitä järjestetään, on meillä aikuisillakin mahdollisuus tulla lapseksi jälleen;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Oijoi millainen paketti <3

  VastaaPoista
 5. Kivalta kuulostaa tuo joulurekihomma.Olispa pitänyt itekkin osallistua.
  Mukavaa pyhäpäivää=)

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥