lauantai 6. lokakuuta 2012

"Pieniä" kolhuja matkanvarrella

Tervehdys lauantai illan hämystä ♥ Flunssaa yrittää pukkailla uudelleen, luomu kaakaota chilin kera ja tilkka rommia lääkkeeksi ;)
Ompeluprojektit edenny vain kankaina odottelemaan koneen viereen, huomenna sitten kone "laulaa"
Tilasin Penni&Lilliltä pari sabluunaa kankaanpainantaa varten, toinen joulujuttuja varten ja tämä sitten tyynyihin yms. Hyvin onnistui, tästä tulee tyyny ! ja toi tekstihän viittaa seuraavaan...
Tän hetkinen tilanne unelmasta, edestä...
takaa...
sivulta... Ja nyt niihin kolhuihin !!! Viikko sitten laitettiin noita unelman kattotuoleja paikalleen ja mähän sit pyllähdin nurin tai oikeestaan lensin, ruhjeilla selvisin mut muutamana päivänä esim. istuminen ei maistunu...sillä noi ompeluksetkin oottaa ;) Se oli kuitenkin pientä siihen verrattuna, että mieheltä meni tiistai iltana akillesjänne :( Harmitus suuri hänen puolestaan, monen monta hommaa ennen talvea tarvii miesvoimaa ja haaveilu makuuhuonen remontin valmistumisesta jouluksi jäi unholaan. No onneksi maailma ei tähän kaadu :) Nyt lähden kylään teidän blogeihin Tunnelmallista iltaa kaikille ♥

7 kommenttia:

  1. Voi löytyykö Clipperiltä tuollasta luomu kaakaotakin? :) itse oon ostanut noita Clipperin teepusseja, minttu on ollut todella hyvää!! pitääkin köydä heti katsastamassa kaupan hyllyt!

    Teidän unelmahan on jo hyvällä mallilla, varmasti tulee upea <3

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista molemmille! Paketti ei ehtinyt perjantaina postiin. Sain sen sentään jo pakattua eli tulossa on.

    VastaaPoista
  3. No huijui!!! Harmi tosiaan miehenkin puolesta =/

    Aikaansaannokset näyttää kuitenkin upealta :)

    VastaaPoista
  4. Unelma näyttää hyvältä!
    Ikäviä kolhuja siellä on saatu, toivottavasti ei enempää satu ja tapahdu :)

    VastaaPoista
  5. Unelma näyttää just nimensä veroiselta,voi sua onnellista kun tuollisen ihanuuden saat:)
    No kyllä on vastoinkäymistä kerrakseen ja varmasti harmittaa sekä sinua että miestä...Pikaista paranemista toivottelen sekä häntäluulle että akillesjänteelle!

    VastaaPoista
  6. Oi Unelmaa! Kelpaisi tännekin :)
    Paranemisia!

    VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥