torstai 27. syyskuuta 2012

Teetä ja s...uklaata ♥

Ruusunkukista saa nauttia tänä vuonna näköjään pitkään, nämä oksat poimin maljakkoon äitienpäivänä saadusta runkoruususta ♥ Kukkia kaipailin pöytään kun ystävät olivat tulossa iltakahville/teelle...
...jos paikalla on pelkästään naisia niin suklaata täytyy olla tarjolla myös ;) Siinä sivussa oli Tupperware esittely. Esittelyn pitäjälle olin joskus kritisoinut tuotteiden värejä,lähinnä vaaleaanpunaisen puuttumista...
...tälläinen tuli siitä hyvästä minulle lahjaksi, ihastuin heti !!! Mielessä siintää jo ensikesän retkeilyt (vaikka joulua kyllä oottelen seuraavaksi ;D )
Mähän lupasin esitellä teille sisustus ompeluksia tällä viikolla, mutta aika on mennt pähkäillessä mitä laitan salaisen joulu ystävän pakettiin...ja siitähän en voi kertoo sen enempää ! Työn alla on esim. pehmuste tähän miehen keväällä saamaansa 40-vuotis lahjaan,tyynyjä sohvalle, torkkupeitto... intoa on enemmän kuin aikaa, mutta esittelen heti kun saan valmiiksi :) Onnellista viikonlopun aikaa teille ystäväiset ,muistakaahan ettei enää tarkene ihan kevyissä vaatteissa ♥

9 kommenttia:

 1. Maken näköiset kutsut ja herkullisen väriset Tupperit.
  Puuhakasta viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kutsut sinulla.
  Tupperin tuotteet ovat kauniita vaikkakin vähän hintavia!

  VastaaPoista
 3. Tiedätkö onko tupperkutsuilla enää myynnissä sellaisia leivonta-alustoja? Mulla on edellinen mennyt rikki ja uutta olen etsiskellyt. Yhtä hyvää en ole kaupoista löytänyt.

  VastaaPoista
 4. Harmaittaa,kun tuttavapiirissä ei enää kukaan järjestä Tupperware-kutsuja - tuotteet on niin älyttömän hyviä! Mitään erikoisuuksia en kaipaa,ihan vaan eväsrasioita ja muita säilytysastioita.

  VastaaPoista
 5. hei mulla on myös noi vaaleanpunaiset tupperin eväsrasiat ja ne on tosi kätsyt ihan vaan säiytyksessäkin. Kun juhlista jää esim erilaisia leivonnaisia niin noihin meni kätevästi jämät. Ja ens kesänä tietty retkieväät =)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kipat!
  Itsellä kanssa suunnitelmia paljon, mutta katotaan mitä pystyn toteuttamaan :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Onnea Riitta! Voitit arvonnassani. Kun lähetät yhteystietosi sähköpostiini villiviini55@gmail.com, niin voisitko myös antaa vinkkiä, minkä tapaisesta kirjallisuudesta pidät.

  VastaaPoista
 8. Ihania herkullisia värejä ja kuvia!
  Meille muutti kesällä musta keinutuoli ja siinä on valkoinen lampaantalja - samaa suunnittelen itsekin, että millaisen keinutuolinpäällisen tekisi siihen? Innolla jään odottamaan mitä keksitkään tehdä valkoiselle kaunottarellenne :-))

  VastaaPoista
 9. Uusi taliv-tai joulumuumimuki on ilmestynyt. Tulin juuri Kodin Ykkösestä ja unohdin sen vallan...

  Toki joulu aina sydämessä, ympäri vuoden. Minä annan kirjoja sekä neulon/kudon jättipitkiä unelman pehmeitä kaulaliinoja.

  Tupperin tuotteet ovat kestävintä muovia mitä tiedän. R. on muovialan expertti ja hänkin sen myöntää;-)

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥