tiistai 9. lokakuuta 2012

Joulureessä mukana

Illan hämyssä, kynttilän valossa, vielä postailen postin tuomasta iloisesta paketista. Olen mukana Joulureen Salaisten jouluystävien joukossa :)
Posti toi minulle tänään 1. paketin. Sisältä löytyi 3 erilaista kaunista nauhaa, pikkiriikkinen kirja Sieniretkellä, virkkuulankaa,pussi kardemummaa (paketti tuoksuikin hyvälle !),pikkuinen tonttu koriste ja suklaapatukka jota en malttanu kauaa säästellä, NAM ! Kiitos salainen ystävä ♥
Pakko olikin sitten palailla muistoissa kuviin viime joulu aaton tunnelmista... millaisen kattauksenkohan tänä jouluna... ai niin ollaan vielä lokakuun alkupuolella ;D Iloa sateiseen viikkoonne ♥

13 kommenttia:

 1. Kieltämättä sitä minäkin olen ajatuksissa monesti lentänyt joulutunnelmiin...Joten sitä on liikenteessä vaikka onkin vasta lokakuu :0)

  VastaaPoista
 2. Mahtavan paketin sait! Minullekin tuli tänään paketti salaiselta jouluystävältä! Kylläpä oli kivaa, ihan kuin jouluna!

  VastaaPoista
 3. Ihanainen paketti.Kivoja tuollaiset salaiset ystävät.

  Kyllä se vaan joulu tulee mieleen,nyt kun illatkin pimenee.Pitää kuitenkin nyt yrittää keskittyä näihin syksyhommiin.

  Ihanaista viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Ah, joulu!
  Yleensä en innostu näistä salainen ystävä-jutuista, krääsää on muutenkin nurkat väärällään, MUTTA tähän aihepiiriin liittyen mikään ei ole liikaa!! :oD
  Harmi, että ilmottautumisaika on jo ohi.
  Joulu, joulu! Vuoden paras aika käsillä, joulun odotus!! :o)

  VastaaPoista
 5. Täällä on joulu mielessä vähän väliä...suunnitelmat...:)

  VastaaPoista
 6. Täällä jo paketteja availlaan! :D

  Mun blogissa kisa menossa. Kisa-aikatauluun tuli juuri muutos ja osallistumisaika lyhentyi puolella. Vielä ehtii mukaan! ;)

  VastaaPoista
 7. Moiset ylläripylläripaketit on ihania päivän piristyksiä, hassua, sillä mäkin sain eilen Peipposen kanssa paketin ystävältäni ja Peipposen kummitädiltä, ja sekin paketti sisälsi Geishasuklaata, hih :) Ja juu, pitihän sekin heti avata. Mutta koska ei ollut namipäivä ja minä yirtän vähän vaihteeksi tarkkailla linjojani (syksy tuonut tullessaan 3 lisäkiloa entisenkin parin "ylimääräisen" lisäksi :( niin kaappiin laitoimme suklaan kiltisti, yhden rivin maisteltuamme :)
  kaunis tuo teidän viimejouluinen kattauksenne! Mitähän sitä itse laittelisi tävä vuonna...
  Toivottavasti paranette pian kolhuiltanne! ja oikeassa kyllä olet siinä, että vaikka rempan viivästyminen harmittaa, niin ei se maailma siihen kaadu, ja sitten kun makkarin viimein saatte valmiiksi, on ilo ja onni sitäkin suuremmat!
  Mukavaa keskiviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 8. Que bien, ya viene la navidad!!!

  VastaaPoista
 9. Ihanan paketit sait ja kyllä se joulu on taas yks'kaks yllättäen ovella :)

  VastaaPoista
 10. Yllättävän nopeasti aika menee, jouluun ei oikeesti ole kuin reilu kaksi kk... hui! Kai se on niin, että ajatus alkaa kääntyä pimenevien iltojen ja kynttilöiden myötä vähän itsestään jouluisiin asioihin pikku hiljaa :)
  Mukavaa lokakuun puoliväliä!

  VastaaPoista
 11. Moi Riitta! Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 12. Minä löysin vasta tuon joulureen , ihana blogi. ja mukava on tuo vaihtokin. olis ollut kiva osallistua. kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥