sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikon myöhässä...lupaamani arvonta !

Viime sunnuntaille olin luvannu arvontaa ja mielessäni oli sen myötä pyytää vinkkiä kesän tuleviin juhliin.
Äitienpäivänä sain aivan ihanan pinkin runkoruusun jota olin edellisenä päivänä miehen tietämättä ihastellut. Osaakohan se sittenkin lukea mun ajatukset ;) Oli intoa ja energiaa vaikka muille jakaa, onneksi, sillä hommaa riittää...miehellä viikon päästä 40-vuotis synttärit ja muuta hommelia sen lisäx. Päivän kääntyessä iltaan iski kuitenkin se...kipu joka keskeytti kiireet ja hommat...jonkinlainen noidannuoli sanoi lääkäri. Nyt sitten työlistasta on karsittu kaikki vähänkin "turha" ja mä kun olin taas pienessä päässäni suunnitellut vaikka mitä ...juhlienkin suhteen :( Tiedättehän TÄYDELLIDET Juhlat ! Nyt oon kunnossa melkein ja viisi päivää aikaa olla tomera !
Pitihän sitä lohduttaa itseään jollain tosi tarpeellisella ;D Tälläinen ihana kesäkannu kauniilla perhosella lievitti kovasti kipuilua pillereiden lisäksi, eiks oo aika söpö ! Nyt sitten arvontaan!!! Viikko aikaa juhliin, mutta muitakin juhlia kesällä tiedossa. Tähän voi osallistua jokainen joka kertoo jonkun ohjelma idean aikuisten pileisiin, tai hyvän suolaisen tarjoiltavan noutopöytään. Linkittämällä saa lisä arvan.
Palkintona iso rottinkinen perhonen, metallinen taulu, uusin Viherpiha lehti ja uusin Meidän mökki lehti. Alunperin oli tarkoitus itse ommella jotain, mutta niinkuin aiemmin kerroin... Aikaa osallistumiseen on 27.5 klo 21.00 Ja voittajan ilmoitan seuraavana päivänä ! Iloa ja aurinkoa viikkoonne ♥

13 kommenttia:

  1. Mukana tietty kahdelle arvalla.

    En kauheasti ole harrastanut aikuisten juhlia, joten mitään ohjelmaa en osaa sanoa. Kiva lukea niitä ideoita sitten täältä ;-).

    Tarjottaviksi jotain sormisyötävää, tai broileripiirakkaa tai tex-mex voileipäkakkua...

    -Tuija-

    VastaaPoista
  2. Kiva suolainen tarjottava ovat kinkkukierteet. Tee tavallinen sämpylätaikina. Kauli levyksi, levitä päälle kinkkurouhetta, paprikaa pieninä paloina, tuoretta basilikaa ja juustoraastetta. Kääri rullalle ja leikkaa kiekoiksi. Voitele kananmunalla ja ripottele koristeeksi unikonsiemeniä. Paista kuten pullat tai sämpylät. Nämä häviävät meidän juhlissa aina nopeasti!

    VastaaPoista
  3. Juu nuo kinkkukierteet on helppoja ja maistuvia kaikenikäisille:)

    Arvontaan mukaan kahdella arvalla haluan:D

    VastaaPoista
  4. Voitte muutaman kaverin kanssa järjestää päivänsankarille "haluatko miljonääriksi" version. Esim. haluatko neljäkymppiseksi-visailu, jossa kysymykset voisivat liittyä sankarin elämään vuosien varrella huipentuen juuri vaihtuvaan ikävuoteen.

    Itselläni tätä käytetiin polttareissa ja pidin siitä kovasti, kun kysymykset muokataan tilanteeseen sopivaksi. :)

    Mukana yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  5. Meillä on "leikitty" sekä aikuisten että lasten pippaloissa arvaa kuka?-leikkiä,osallistujien nimet kirjoitetaan paperille,jokainen nostaa yhden nimen ja sitten ei kun arvuuttelemaan keneen vihjeet liittyvät,mitä hassummat vihjeet sen hauskempaa arvuuttelu tietysti on...
    Itse olen viime aikoina innostunut rullavoikkareista,helppo tehdä ja täytevaihtoehdoissa vain taivas on rajana:)
    Toivotavasti selkä on jo kunnossa,ei todellakaan vaiva joka helpottaisi juhlavalmisteluja...Voi minkä lohdutuskannun olet itsellesi löytänyt,perhosfanilla täällä meinaa naama vihertää;)
    Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan!

    VastaaPoista
  6. Mukana yhdellä arvalla. Kivoja leikkejä on julkkisten arvailu jossa jokainen voi vuoronperään kysyä kysymyksen johon voi vastata kyllä tai ei tai sitten arvata kuka on kyseessä, myös pullonpyöritys toimii aikuisten juhlissa ja tietenkin karaoke...t.Heidi P.

    VastaaPoista
  7. Arvalla mukana. Munakasrullat ja lohirullat tekevät aina kauppansa.

    VastaaPoista
  8. Juhlissa voisi pitää pienen tietovisan synttärisankarista. Vastauksista on sitten kiva katsoa miten hyvin vieraat oikeasti sankarin tuntevat. Tortillat ovat mukavia suolaisia naposteltavia, pohjat lämpimiksi ja kulhoihin lisukkeita, joista jokainen kokoaa mieleisensä. Linkitän arvonnan blogiini (http://tahtisade.vuodatus.net), joten kahdella arvalla mukana :)
    Kirsi

    VastaaPoista
  9. Yhdellä arvalla mukana.

    Ite oon ollu aika monessa juhlassa, jossa on karaoke ja se toimii lähes aina :D

    VastaaPoista
  10. Hiphei ja mukana ollaan! =)

    Eli suolaisiin tarjottaviin kuuluu heleppo jauheliha pannari. Normi pannari ilman sokeria pohjalle ja päälle maustettua jauhelihaa ja juustoraastetta.. NAMIA ja HELEPPOA!

    Mukkana arvonnassa yhdellä arpasella.

    Sanna

    VastaaPoista
  11. Mukana kivassa arvonnassa yhdellä arvalla.

    Ohjelmaideoita ei juuri mieleen tule, mutta ruokapuolesta tulee kyllä ajatuksia mieleen lähinnä siksi, että parin viikon kuluttua koittavien moien kekkereiden vuoksi on tullut niitä pohdittua. Meidän listalla on suolaiselta puolelta täytetyt tomaatit, kinkkuvoileipäkakku, karjalanpiirakat, lihapullat ja makaronisalaatti. Mielelläni kuulisin ja näkisin kuvina, millaisiin valintoihin te julhissanne päädyitte. :)

    VastaaPoista
  12. Ehdinpäs mukaan, postauksesi ei auennut aiemmin :/

    Mitään ohjelmanumeroa en kyllä osaa antaa, tuntuu, että niin itse kuin kaveritkin on "ohjelmavastaisia" -yleensä mennään pitkän kasvan mukaan, eli syödään paljon, pitkään ja hartaasti, alkukeitosta jälkiruokaan :)
    Mikähän siinä on, että kukaan ei juhli esimerkiksi synttäreitä, mutta muuten tavataan hyvän ruuan parissa...

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa. Ohjelmanumeron keksiminen onkin yllättävän vaikeaa. Tarjoilupuolen voisi koota pelkästään "sormisyötävistä"; esim. suolaisia sekä makeita tuulihattuja, pikkuruisia suupalavoileipiä, erilaisia tahnoja muotilla otettujen ruisleipien päälle puristettuna....
    Toivottavasti tosiaan selkä voi paremmin.

    VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥