maanantai 7. toukokuuta 2012

Olisko jollain kokemusta Fairy maanpeiteruusuista ;)

Heipsan :) Tässä tais vierähtää viikko ja toinenkin viime postauksesta. Oon siivoillu ja järkkäilly kotia haaveilun lomassa... olis varmaan tehokkaampaa jos pystyis noi pinkit unelmat seisauttamaan noiden pakollisten kotihommien suorittamisen ajaksi mut minkäs tälle päälle voi. Mielessä pyörii pihan kukka asiat, loma haaveet, sisustusmietteet, kaikenlaiset juhlat ja paljon muuta ihanaa.
Kummitytön lakkiaismekko on kuitenkin viimeistä silausta vaille valmis
...kiva päästä sitten juhliin :) Harmi vaan kun kolmella kummilapsella on juhla yhtä aikaa ja eri kaupungeissa.
Teetäkin on nautiskeltu leppoisissa merkeissä,kaiken touhuilun keskellä, onneksi iän myötä on oppinut vähemmän ressaamaan itseään tekemättömien töiden takia.
Tähän lopuksi asia jossa tartteisin teiltä apua ! Ostin Viherpeukaloilta 3 kappaletta tälläisen Fairy maanpeiteruusun taimia, nyt vaan mietin...aion istuttaa ne ruukkuun, mut tuleekohan yhdestä taimesta per ruukku näyttävä vai pitäiskö laittaa kaikki samaan isoon ruukkuun... Olis ihanaa jos teistä joku osais neuvoa, onko kokemuksia !!? Aurinkoa ja lämpöä luvassa lähipäiville ,Nautitaan ♥

7 kommenttia:

 1. Ompa kaunis mekko!!! Voi harmi, kukka asiassa en osaa neuvoa olen niin tietämätön puutarhajutuissa....

  VastaaPoista
 2. Hi Riitta,

  I love all your pretty pinks, the dress is so gorgeous and I adore the sweet pink roses.
  Many thanks for visiting me and was great to come and see you today.

  Happy week
  Hugs
  Carolyn

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko!
  Kauniita kuvia muutenkin, mutta tuossa ruusu asiassa en kyllä osaa neuvoa. Kuvassa upealta näyttää...:)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit miten kaunis mekko! Ottaisin minäkin tuon heti itselleni juhla-asuksi häihin, joihin meidät on kutsuttu tänä kesänä!

  En osaa valitettavasti neuvoa tuossa kukka-asiassa :( Toivottavasti joku muu osaa..

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Heippa. Ostin viime vuonna vahingossa tuota Fairya, oli väärässä laatikossa yksi kolmen taimen pussukka ja tietty minä juuri sen nappasin :)

  Kokemukseni yhden kesän perusteella on, että laita enemmän kuin yksi taimi, jos haluat tuollaisen kuin tuossa ruukussa. Minulla taimet olivat ruusujen suosimassa kukkavallissa, mutta ne jäivät aika pieniksi. Voithan sitten siirtää ne ylimääräiset, jos se innostuukin kasvamaan oikein kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Oi,miten kaunis mekko! Hyviä juhlia sinne!

  VastaaPoista
 7. Itselläni oli kerran mökillä tuota Fairya kaksin kappalein, mutta kumpikaan ei ainakaan maassa menestynyt talven yli. Kesän se kuitenkin kukki. Paikan piti olla kaikin puolin hyvä, mutta varmasti ruusun ulkomainen alkuperä teki siitä sitten liian aran. Kotimaiset ruusut ovat samalla paikalla menestyneet hyvin.

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥