tiistai 10. huhtikuuta 2012

Auringon säteitä

Tervehdys kaikille , kiitos kommenteistanne edellisiin :) Aurinko on kylvettänyt meitä urakalla päivä kausia, mikä nautinto onkaan oleilla pihamaalla ja suunnitella tulevia pihahommeleita...
...kuppi maukasta ja lämmintä...
...uudet saappaat...
...pyöräilykausi vielä edessä ;D Toivottavasti pilvet pysyvät piilossa tulevina päivinäkin :) Iloa ja auringonsäteitä viikkoonne ♥

5 kommenttia:

 1. Oih, mikä tunnelma :)) Kuppi kuumaa, pari auringon sädettä...suloiset saappaat...aah!

  Mikä tulee tuonne aiempaan postaukseesi uusista keittiönkalusteista, niin ensinnäkin: ihana mies sulla, kun pelasti kaatopaikan kynsistä!! ;) Ja hmm...mä varmaan hetken maistelisin, mutta todennäköisesti kyllä itse maalaisin jossain kohti. Ei kandee kuitenkaan hätiköidä, ehtiihän sitä myöhemminkin. Eihän ne tuosta mihinkään karkaa ja kivat ovat noinkin, sopivat juurikin kattoparruihin ja oletpahan sitten ainakin antanut niile mahdollisuuden tummina, KUN joskus tartut sutiin, hih ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kumisaappaat, itse olen jo pitkään katsellut uusia kumisaappaita,mutta eipä ole tullut vielä ostettua.Täällä on ollut nyt pari päivää hurja tuuli ja pilvistä. Onneksi ei sähköt ole menneet...?! Auringonpaistetta tässä kyllä jo kaipaisi.

  VastaaPoista
 3. Täällä ei aurinkoa ole näkynyt sitten...Nojaa pilvistä kylläkin ollunna jo 2 päivää ja tosi harmaata ja synkkää:(,kuppi kuumaa tekis terää tällaisilla päivillä!

  VastaaPoista
 4. Jep, suunnittelulinijalla mennään...Ei ne nuo hanget anna periksi :)

  VastaaPoista
 5. Ihania tunnelmia kuvissa. Hieno pyörä!

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥