lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mihin aika oikein rientääkään... aina kun luulee että kiire hellittää niin viikko on taas vierähtäny. Mutta näillä mennään ;) Meneillään on esim. miehen 40 juhlien suunnittelua, kummitytön lakkiais mekon ompelua, pihasuunnitelmia, kodin kunnostusta ja kaikkee muuta mukavaa.
Pakko esitellä mun aarteet, sain yllättäen kymmenen pelargonin alkua ja innolla niitä nyt hoitelen. Oma pistokas kokeilu kun ei onnistunu jostain syystä .
Pikainen esittely mun omista räpellyksistä, piti loihtia miehen serkkutytölle 7-vuotis synttäriviemisiä :) Tänään ohjelmassa tuttavan 40-vuotis synttärit, kiva mennä pitkästä aikaa pilettämään . Olisko kevyitä vinkkejä mulle huomiseen?!! Juhlimisen jälkeisenä päivänä mun tekee mieli syödä kaikkee mitä eteen tulee ;) Huomenna tulen vierailulle blogeihinne, ja aion pitää pyjamapäivän. Iloista viikonloppua ♥

5 kommenttia:

 1. Täällä kysellään samaa,aika tuntuu rientävän ja tekemistä riittää.Onneksi täällä häämöttää parin viikon loma toukokuun alusta.

  Onpa suloiset pienet pelakuun taimet.Minä laittelin multaan viime kesäiset pelakuut,hyvin olivat selvinneet talven yli.Nostin taimet vielä viileään varastoon,toivottavasti ilmat lämpiäis että ne pääsisi ulos.Sisällä meillä ei tahdo oikein olla paikkaa niille.

  Mukavaa iltaa.Syö huomenissa ihan kaikkea mikä maistuu,kevyttä tai ei.Se sopii myös pyjamapäivään.Olisipa ihana viettää sellainen,mutta pitää mennä kuuteeen aamulla töihin.

  VastaaPoista
 2. Saispa pyjamapäivän, mielellään vielä hiljaisen sellaisen ;-). Mukavaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 3. Aika rientää siivillä täälläkin...:)

  Eikö ole ihanaa kasvatta itse pelakuut.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hauskaa iltaa! Ja hei, seuraavana päivänä kuuluu syödä kaikki mikä eteen tulee ;D
  Täällä on tänään vietelty pyjamapäivää... ja mukavaa on ollut ;)

  VastaaPoista
 5. Suloisia pelakuita=)Tsemppiä niiden hoidossa.
  Onpa sulla kivaa juttua siellä tulossa paljon.Mutta mukavaa pyjama päivää=)

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥