sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kaikki on vinksin vonksin

Odotettu viikonloppu tuli ja meni niin nopeesti etttä olin ehkä hieman yli mitoittanut omat voimavarani ja ajan. No pensselitätinä on tullu heiluttua eilen ja tänään...mut kun pitää aina malttaa odotella maalin kuivumista välillä...eli ei mitään ihan valmista tullu. Mut pitkästä aikaa oli ihana puuhailla käsillänsä ajan kanssa :)
 
 
 Nämä aineet on aikalailla mun makuun, helppo käyttää... Tikkurilan Otex  pohjamaali ja niin miellyttävä  Tikkurilan Helmi kalustemaali. Sitä löytyy meidänkin kodista monenlaisissa paikoissa ja sävyissä .
Toi Tikkurilan Miranol jäi viime kesältä ulkopenkin maalauksesta ja aion jämän hödyntää viikonloppupojan huoneeseen.
 
 

Alunperin oli tarkoitus maalata ja tuunata 2 mäntystä kirjahyllyy, mut into kasvoi sutiessa ja pohjamaalia sai myös metalliastia , hattuhylly ja tuoli. Katellaa sit tuleeko niistä valmiina esityskelposia tänne ;D
 

Viikonloppu pojan huone on odottanu valmiina sisustusta vuoden päivät, mut kun ei oo löytyny sitä punasta lankaa mistä lähtis liikkeelle... kun nuori herra vastaa aina asiaan mielipidettä kysyttäessä:
Ihan sama ! Mä tiiän kuitenki ettei oo ihan sama jos laitan melkein aikuiselle miehelle vaaleenpunaset romanttiset sisustukset ;D  Nyt kun löyty tuo tausta kirjahyllyyn , niin heti sttyi monia ideoita ja tää on intoa täynnä ku ilmapallo !!! Tapettia tohon hyllyn taustaksi etsin mut mikään ei kolahtanu kunnes tuo vallilan kangas tuli vastaan, harmittelin vieressä seisovalle miehelleni ettei tuota oo tapettina, ja sepäs fiksuna lohkas et voihan siihen laittaa ton kankaan ! Niin miksen mä ite sitä tajunnu ;)

Täällä puuhat jatkuu ja arki lähestyy Tiinalta Namustakin sain haasteen Kirsin haasteen lisäksi, niihin palailen viikolla ♥
Touhukasta viikkoa blogi ystävät ♥
...ai niin pakko viel tuulettaa , tänä aamuna sain ystävän kanssa avanto uinnin taas käyntiin,
kylläpä siitä sai virtaa kummasti koko päiväksi !

5 kommenttia:

 1. Odotan innolla aikaansaannoksiasi, jos vaikka inspis siirtyis tännekin:)

  VastaaPoista
 2. Alkoi hymyilyttää tuo otsikko,vinksinvonksilassa täälläkin välillä ollaan mutta ei haittaa kun hommat kuitenkin etenee:D
  Mä "vannon" kanssa tuon helmimaalin nimeen,ihan älyttömän hyvää jälkeä sillä saa aikaiseksi!
  Loistava idis tuo kangas taustaksi,kyllä ne miehetkin keksii kun sille päälle sattuvat ja upea on kangas,varmasti parempi vaihtoehto kuin se vaaleanpunainen;)
  Kivaa alkanutta viikkoa sinne<3

  VastaaPoista
 3. Voih, olitkin jo saanut kaksi haastetta. Mun blogissani olisi vielä yksi...

  VastaaPoista
 4. Kauniiksi olet saanut hyllyn tuunattua :) Kummasti mullekin käy usein niin, että kuvittelen ehtiväni sitä tätä ja tota, mutta lopulta huomaan, että ei sitä yhteen päivään kuitenkaan mahdottomia mahdu. Onneksi voi jatkaa seuraavalla kerralla.... :)
  Kivaa jatkoa viikkoosi!

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥