keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Heipsan ♥


Kiitos kivoista kommenteista edelliseen :)
Tykkään kovasti järjestää juhlia, ja iän myötä on oppinut jo sen että ne ihan ekat mielikuvat tulevista juhlista, koristeluista ja muut hommelit karsiutuu ajnkäytön ja budjetin mukaan. Ja silti aina on jääny tilanteesta hyvä mieli, eihän muut kuin minä tiedä mitä suunniteltua jäikin toteutumatta ;D
Tällä kerralla rippijuhla järjestelyt on aika hyvällä mallilla ja vähän olen opetellut delegoimaankin !

Yksi projekti on edennyt tälle asteelle.
Eli kuvissa roskakatoksen kattopuuhia.
Turvetta meni 15 kpl 50 litran säkkiä, vähän väliin kanaverkkoa.
Sitten mies istutteli mehitähtiä, minä keräilin pihalta lilakukkaista kasvia (nimeä en tiedä) joka tuntuu leviävän joka paikkaan niin miksei sitten viihtyisi katollakin, muutama pala kuivalla paikalla viihtyvää sammalta ja loppusilaukseksi piimä-vesi seosta maustettuna sammalsilpulla.
Ahkeraa kastelua aamuin illoin ja miehen, hommassa palaneen selän hoivaamista!
Sydän hommassa mukana ♥...kumma jos ei onnistu, mutta aika näyttää .
Minä vielä yhden kaunokaisen sekaan kiipesin laittamaan, pitäishän sitä jotain vaaleanpunaistakin olla...

Kunhan saan siivoukseen loppusilauksen niin pääsen esittelemään teille kotiamme tämän hetkisessä kunnossa.Keittiötähän täällä olen jo näytellytkin mutta muita huoneita en kovin koska yläkerran remontin takia meillä on muutamia tilapäis ratkaisuja, mutta niistä viis !
Aurinkoista viikon jatkoa , minä innolla odottelen ensi viikolla alkavaa neljän viikon lomaa :)
Nautitaan auringosta , pilvistä, mansikoista , jäätelöstä, kesäfiiliksistä ♥

Ai niin meinasin unohtaa VINKS, VINKS :
Wanhassa martassa Ristiinassa ensi lauantaina pihakirppistelyä, jos liikutte sielläpäin niin kannattaa poiketa! Viime kesänä Wanhan martan sisustuskauppa/kahvilassa sai ainakin tosi herkullisia mansikkaleivoksia ,NAM !

12 kommenttia:

 1. Tuosta roskiskatoksesta on kyllä tulossa tosi ihana! Miten hieno idea tuo turvekatto - toivottavasti lähtee hyvin kasvuun!

  VastaaPoista
 2. Miten joku voikin keksiä noin upean idean?! Hieno katos.

  VastaaPoista
 3. Tuosta roskakatoksesta tullee on varmasti ihana... meilläpäin on tuollainen yhdellä pihalla ja tällä hetkellä siinä kukkivat kukat, en tiedä nimeä kukille, mutta kyllä on kaunis...☺

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana idea ja kerrassaan ihanan näköinen!

  VastaaPoista
 5. Persoonallinen turvekatos teillä:)
  Kiva idea.
  Mukavaa loman odotusta ja nautiskellaan kesästä!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava tuo turvekatto! Jossain ohjelmassa näin kun istuttivat turvekatolle sitten yrttimaan =D

  VastaaPoista
 7. Hei, ihana turvekatto! Meillä on liiterissä tuollainen ja nyt siellä kasvaa kissankelloja, heinää, koivua, pajua... Vähän kaikkea. Yritin sinne monta erilaista maapeitekasvia, mutta mikään ei oikein hyvin menestynyt, joten annoin kasvaa niitten mitä sinne sattui tuuli tuomaan. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana idea tuo turvekatto! Jään odottelemaan, kuinka katto kukoistaa!

  Mukavaa heinäkuun jatkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 9. I love your little shed and what a great idea planting the roof.
  Enjoy your holiday.

  Hugs
  Carolyn

  VastaaPoista
 10. Hyvännäköinen teidän roskakatos. Juhlia olisi kyllä kiva järkätä useamminkin,nutta kun kaiken joutuu tekemään melkein viime minuuteilla,meillä ei nääs pysy tuntia kauempaa järjestys,kun nuo nelijalkaiset pistää oikein tassuillaan koreasti.No nyt on putiikin 25-v.päivä tulossa ja toivon kovasti kaunista ilmaa,niin voi sitten pihallakin trahteera vieraita.Jos olet asuntomessuille tulossa,muista ihmeessä poiketa meilläkin samalla.

  VastaaPoista
 11. Kiva idea tuo turvekatto samoin kuin nuo sinun betonityösi. Näitä sinun nallesivustojasi on vaan niin kiva käydä katsomassa. Nyt loman aikana sain lopulta itsekin omat nalleni kuvauskuntoon ja sivuille poseeraamaan.

  VastaaPoista
 12. Mukava idea tuosta roskatoksesta tehä jotain uutta,upeeta.Minä kans olen sellanen,jotta juhlia pittää ja tehä niistä hyvät,olipa sittten synttärit,ristiäiset,,,tai jotain muuta!

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥