perjantai 24. syyskuuta 2010

Sydämellistä viikonloppua toivottelenTänään on niin iloinen mieli. On niin monta asiaa jotka saavat hymyn huulille, ei mitään suurta, arkisia juttuja.
Tai no SUURI ilon aihe on se että Rakas poikani (26v)joka valmistui opiskeluistaan viime jouluna, sai vihdoin töitä :) Ja tänään eka päivä !
Pesti on määräaikainen, mutta kokemus karttuu :)

Toinen isompi iloinen tapahtuma oli törmääminen lapsuuden ajan parhaimpaan ystävääni kangaskaupassa. Vaikka meillä oli vain pieni hetki, niin naurua ja tarinaa ehti tulla paljon. Koko loppupäivän hymyilin sitten itsekseni kun muistelot jatkuivat omassa mielessä.Kunpa nyt todellakin näkisimme ihan ajan kanssa monien vuosien jälkeen :)

Pienempiä ilon aiheita on sitten esim. tuo Riihimäen lasin 4 litran vanha lasipurkki jonka eilen töihin mennessä löysin erään lasinkeräyspisteen luota, joku oli sen onneksi tajunnut jättää otettavaksi eikä ollut työntänyt sitä sinne vihreään peltilootaan :) Kantta ei ollut, mutta löydän sille monta käyttöideaa aivan varmasti.

Ja tänään on perjantai ja viikonloppu alkaa, tosin vasta ilta kympiltä :)Käsityö rintamalla on menossa sydänten tekoa ...Näitä täytyisi tehtailla vielä ......Jouluakin ja myyjäisiä, JO silmällä pitäen <3 <3 <3

Ihanaa Sydämellistä viikonloppua teille kaikille :)

17 kommenttia:

 1. Kivoja asioita siellä tapahtunut! :) Hienoa, kun nuori pääsee työelämään kiinni! Lapsuuden aikaiset kaverit on kyllä ikuisesti mielessä, vaikkei heihin törmäisikään ja mikäs sen mukavampaa, jos sattumalta törmää! Yhteydenpito monasti vaan jää ja jää, vaikka kuinka haluaisi. Tosi paljon olet nättejä sydämiä ommellut, tuollaiset varmasti menevät joulumyyjäisissä kaupaksi!
  Iloista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Voi onpa kiva kuulla, että mukava päivä ollut :) Ihana purnukka täynnä kauniita sydämiä! Joulua tosiaan jo kovasti saapi alka miettimään :)

  VastaaPoista
 3. Ihania sydämiä:) Esittelethän sitten kaikki jutut mitä teet joulumyyjäisiin...täällä voisi olla myös yksi innokas ostaja:) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Hei, ensi kertaa olen blogissasi :) Pidin kovasti käsitöistäsi ja tunnelmastasi. Miten kiva että työpaikka löytyi, se on kuin kivi putoaisi sydämeltä. Onnittelut äidillekkin :)
  Mukava paja sinulla on siellä käynnissä. Sydämesi ovat kauniita.

  Antoisaa viikonloppua heti kun se pääsee vain alkamaan :)

  -Marie-

  VastaaPoista
 5. Olipas ihana postaus.Niin hyväntuulinen ja lämmin.

  Mukavia ne ihmiset,jotka jättävät jonkun itselleen tarpeettoman tavaran laatikoiden ulkopuolelle,sillä tarkoituksella josko jollakin muulla olisi tavaralle käyttöä.Meidänkin jätepaikalta olen monta tavaraa niin löytänyt.Kesällä myös Riihimäen purkkeja.

  Onnea pojallesi.Äidille myös.
  Nuorelle työpaikka on tärkea.Tiedän sen kokemuksesta.Oma poika pääsi naapurin isännän rakennusfirmaan lukion jälkeen keväällä ja täytyy sanoa että hyvää on pojalle tehnyt.Ensin sopimus oli kesäksi,mutta nyt työtä riittää vuoden loppuun.Sitten koittaa armeija.

  Sydämet ♥,onko sinulla brodeeraava kone.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Hyvänmielenpostaus :-) ja kauniita sydämiä. Viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kivoja onnen hetkiä:) Ihania on myöskin sydämet!!

  VastaaPoista
 8. IHanaa, kun ihminen osaa nauttia noista elämän polun pienistä, ihanista asioista. Niistähän se elämä koostuu.
  Oikein mukavaa viikonloppua sinne:)
  tuksu

  VastaaPoista
 9. kiitos ilahduttavista kommenteista :)
  JaanaElina: ei ole brodeeraavaa konetta, oon siirtäny tekstit silittämällä, tulostettavalta paprulta joka on tekstiilejä varten.
  Tervetuloa myös uudet lukijat :)

  VastaaPoista
 10. Kivat asiat tekee iloiseksi ♥
  Onnea pojallesi uuteen työapaikkaan, se on hyvä asia!
  Ihana aika on joulu myös, rakastan sitä ja olen valmis hössöttämään kaikenlaista, se on kivaa!
  Sinulla on ihania núo pikkusydämet ja lasipurkissa kauniisti esillä :)

  Liityin lukijaksi, kiitos vierailusta *minulla*, sinulla on kaunis, iloinen blogi ♥

  VastaaPoista
 11. Hei Riitta, kiitos käynnistäsi blogissani. Tulin heti tänne sua moikkaamaan ja jäinkin lukijaksesi. Olipa hyvä, että " se joku " olikin ollut niin fiksu, että oli jättänyt tuon lasipurkin ehjänä siihen, ne on niin kauniita ja monikäyttöisiä, itse käytän kannellisia murojen ja myslien säilytykseen, sitten minulla on tooosi iso yksi purkki ilman kantta ja se saa jouluksi aina punaiset valot sisäänäsä ja näyttää kauniilta. Ihania sydänkoristeita, myytkö näitä jossain?
  Mukavaa syksyn viimeistä viikkoa ja ;=) kohtahan se perjantai taas on...

  VastaaPoista
 12. Moi Tuija ! Tervetuloa :) Joulumyyjäisiä on muutama joissa aion myydä, niissä tulee niin hyvä joulutunnelma! Mutta myyn muutenkin halukkaille, jos kiinnostaa niin voi laitella sähköpostia minulle.
  ...ai niin tuleeko se perjantai maanantain jälkeen...HEH!

  VastaaPoista
 13. Kauniita sydämiä! <3 Pienet ilot on niitä SUURIA iloja! <3

  VastaaPoista
 14. Oi kun ihania ompeluksia. Voiko sinulta tilata suoraan ;) Ilman että tarvii myyjäisissä käydä :)

  VastaaPoista
 15. Johanna yritin kirjautua lukijaksesi mut TAAS tää bloggeri tökkii. Voi tilata noit suoraankin, laittelen paremmin kuvia kun saan vähän enempi valmiix!

  VastaaPoista

Mukava kun vierailit,viestejäsi on aina mukava lueksia ♥